Rood met witte stippen

Groen van de bladeren, het gras en overal om mij heen. Bruin van de afgevallen bladeren,  de rottende takken en stukken boom. Overal om mij heen. Rood en wit. Oeh, dat is wat anders. Hoe dichterbij ik kom, hoe langer ik kijk, hoe meer ik zie. Terwijl de zon de kou wegblaast en soms hinderlijke schitteringen in mijn ogen legt probeer ik zoveel  mogelijk van deze zwammen te ontwaren.

2018_09_Nessebos_-4190_pix2018_09_Nessebos_-4245_pix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s