Koel.

Koel. Dat was mijn gevoel. Het was al laat in de avond. De zon ging haast kopje onder om de volgende dag met volle kracht op je hoofd te branden. De wind, die was met vlagen aanwezig en koelde mij heerlijk af na een hete dag. Ik was best wel blij; buiten, beestje en ik voelde mij goed in mijn vel.

Dit beestje hield zich vast aan een stukje dat net boven water stak. Niet dat er veel water was; het was al een lange droge zomer geweest. En het was nog niet klaar. Maar dat beestje kon overal gaan zitten. Zoals je wel eens relax op de bank hangt, zo kon hij kiezen uit een andere meer luxere plek. Maar nee, dat laatste stukje gras net boven het water was genoeg voor hem. Als dat jou slaapplekje wordt voor vannacht; slaap lekker.

2018_07_HuisTerHeide_-1846_pix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s