Koud, met een grote K.

Ja dat was het. Koud. De dagen daarvoor was het best wel warm voor het tijd van het jaar. Maar vandaag, uit het niets, vroor het gewoon aan de grond. Het water dampte als een grote kookpot en een zachte bries blies de stoom naar een kant toe waar de zon alles in stukken brak. Daartussen mocht je ontwaren wat je wilde; het monster van Loch Ness, Sneeuwwitje en de zeven dwergen of gewoon de ganzen in het water en de berken die aan het oever stonden.

De oever was met een ijslaagje geglazuurd en de opkomende zon deed zijn best om alles weer te voorzien van een kleur doordat de stralen het ijs deed smelten. Ik nam hier en daar nog een paar foto’s om daarna heerlijk van onze bammetjes genieten met de zon in onze gezicht. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s