Sierlijk hard

Een mooi model in groen, geel en bruin metallic. Glazen vleugels houden het in de lucht. Zoekend naar de beste zonnestralen van de wereld om te glanzen in het licht. Sierlijk vliegend met een keiharde naam. Houtpantserjuffer.

2 gedachtes over “Sierlijk hard

    1. Noortje, dank je wel voor je mooie woorden en likes. Door de winter en geen tijd maken heb ik niets meer geschreven. Nu de dagen langer worden hoop ik binnenkort weer wat aktiever te worden. Ik val meestal in de winter in een onderwerpdip maar je hebt mij met je laaste post laten zien dat ik nog beter moet kijken. En eigenlijk dingen die ik overal zie en voor normaal neem heel bijzonder worden op een foto. Groet, Anand.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s