Zomermaanden

De afgelopen zomermaanden van dit jaar heb ik mijn schaarse vrije uren gestoken in het beter maken van mijn fotografie en om de vlinders en libelles/juffers een betere plaatsje te geven in mijn plaatjes. Een workshop gevolgd en natuurlijk zo veel mogelijk geprobeerd het geleerde in praktijk te brengen. Al doende leert men zeggen ze en zo hoop ik betere en mooiere foto’s te kunnen maken.

Vlinders zijn moeilijk. Moeilijk te vinden, en soms helemaal niet te vinden. Terwijl je op andere dagen er tientallen ziet. Maar dan heb je je spullen niet bij je of is het licht, naar mijn mening, te hard. Moeilijk.

Libelles en juffers zijn iets makkelijker. Ik ken hun gewoontes en weet waar ik ze zoeken moet. Oef, terwijl ik dit schrijf zie ik dat ik veel meer van het vlinderleven moet leren. Maar dat maakt dat onze glasvleugelige vrienden vaker een hoofdrol, in de foto’s die ik neem, mogen spelen. Van mij mogen ze dat, ik geniet van het plaatje.

5 gedachtes over “Zomermaanden

    1. Dank je wel voor je reactie Dick. Zo een workshop geeft je sturing en een richting. Dingen die je misschien over het hoofd had gezien word je op gewezen. Ik was er blij mee. Groet, Anand.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s