Vuurlibelle

Rood, maar dan nog roder. Zo rood als bloedkoraal, zo rood als een rode roos, zo rood als wanneer het toilet bezet is of zo rood als de vuurtoren van Texel. Ik kon het niet geloven dat het zo rood was, vier vleugels had en in de luchtruim kon flaneren. Tot dat ik het voor mijn lens had en het van zo dichtbij kon aanschouwen. Marco Borsato bezong het, ik zie het voor me. Rood.

5 replies to “Vuurlibelle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star