Icarus

De vleugels van de vlinder die gaan flap en flap                                      Flap en flap, flap en flap                                                                De vleugels van de vlinder die gaan flap en flap                                              Als de vlinder gaat vliegen.                                                                                                                                          
De tong van de vlinder die doet lik en lik                                                          Lik en lik, lik en lik                                                                 De tong van de vlinder die doet lik en lik                                                        Als het van de nectar likt.                                                                 
De ogen van de vlinder die doen slaap en slaap                                             Slaap en slaap, slaap en slaap                                                                           De ogen van de vlinder die doen slaap en slaap                                          Als de vlinder gaat tukken.

7 gedachtes over “Icarus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s