Twee.

Waar drie soms te veel is en twee de juiste hoeveelheid. Zo zocht ik naar anemoontjes die lekker dicht bij elkaar stonden, zodat ze een koppeltje vormden. Ondanks dat ze met velen bij elkaar waren, wilde ik deze afzonderen van de rest. En een paartje vormen.

Het ziet er wel heel lief uit, zo een stelletje. Mooi zacht licht en pastel kleuren maken het voor mij wel af. Ach, ik vergat de onscherpte waarin ik verdwaal op zoek naar de scherpte. Twee dingen die, voor mij, bij elkaar passen zoals zwart en wit, zoals bosanemoontjes en zonlicht.

2 gedachtes over “Twee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s