IJsvogel

Wat een vreemde vogel ben ik toch. Hutje gehuurd om de visarend en de ijsvogel te fotograferen. Raak ik helemaal in extase door het zomerse ochtendlicht dat zo theatraal alles van kleur voorziet. Geloof het of niet, ik heb een tijdje zitten zwijmelen en smullen van dit lichtspektakel welke vóór mij plaats vond. Zo, ijsvogeltje erbij en de plaatjes stapelen zich op in mijn SD-kaart. Ik kom even zelf van achter de camera vandaan, om van deze belevenis te genieten en om het in mijn geheugen op te slaan. H-E-E-R-L-I-J-K. Misschien had het ijsvogeltje ook wel een koolmeesje kunnen zijn, dan nog vind ik het plaatje mooi. Het ijsvogeltje geeft toch net dat extra kleurtoevoeging en die ogen van deze vogel. Die schittering, ik blijf er naar kijken.

Trouwens, de visarend werd een buizerd. Die kon geen goed plekje vinden en is maar toen gelijk weer vertrokken.

5 gedachtes over “IJsvogel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s