ochtendlicht

Soms mag je een spectaculaire zonsopgang met windstil, mistig weer meemaken. Alles wordt dan, wanneer je geluk hebt, gevuld met oranje, rood, geel en nog zoveel andere tinten. En als er dan ook nog hoofdrolspelers zijn in de vorm van een vogel of een ree, dan is dat met je neus in de boter vallen.

De opnames vullen mijn geheugenkaartje. Voor mij zie ik de zon steeds hoger naar de hemel klimmen en elke minuut weer andere kleuren aan het landschap geven. Helaas kan ik niet even de tijd stil zetten om er wat langer van te genieten. Daarom klikt het fototoestel om steeds het moment vast te leggen. Uiteindelijk lost het zonlicht alle mist op en wat net gehuld was in een waas wordt steeds beter zichtbaar. Het dromerige is weg, fantasieën worden verdreven door de dagelijkse realiteit.

2 gedachtes over “ochtendlicht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s