Koude machine bedenkt tekst.

De laatste tijd valt het mij op dat er veel AI (= Artificial Intelligence) in het nieuws is. En je kan het zelf uitproberen. Hoe wel ik niet zo een trendvolger ben nam ik toch het besluit om eens een tekst met ChatGPT te maken. Een paar woorden ingetoetst en voilà.

———–

Heikikker blauw, parende in het riet. De zonnestralen op hun huid, een prachtig gezicht. Ze dansen in het water, een liefdesritueel. In deze stille natuur, is dit het enige spel. Hun blauwe kleur zo helder, een teken van hun kracht Hun kwaakgeluid vol passie, een ode aan hun pracht. Heikikker blauw, wat ben je toch mooi. Jouw liefde en jouw leven, geeft ons een prachtig cadeau.

———–

Dit is een stuk gegenereerde tekst, bedacht door een koude machine. De foto’s erbij zijn door mij genomen. Het was toen ook koud, buiten.

.

.

6 gedachtes over “Koude machine bedenkt tekst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s