Namen

Jian. Walter, Henk, Kevin, Isa, Maurice, Soeresh, Gyan, Burak, Kris, Michael, Patrick, Mustafa, Arie, Atilla, Soerin, Afum, Wilfried, Satish, Turgut, Ritish, Fred, Glenn, Wilco, Roy, Wishal, Paul, Ludwig, Anand, Peter, Raphael, ROBERTSKRUID.

Heren; staat je naam er niet tussen en zou je dat leuk vinden? Geef een reactie en ik plaats het er tussen.

Dames; een volgend keer zal ik een bloem met een meisjesnaam nemen.

4 gedachtes over “Namen

 1. Prachtige foto’s van het Robertskruid! Het groeit hier op verschillende plekken in de tuin en ik wist niet eens wat het was… tot nu 🙂 Ik heb het ook al gefotografeerd, maar niet zo mooi als jij. Top!

  Like

  1. Ik weet sinds vorig jaar hoe het heet. Het trok mijn aandacht omdat ik zag dat het allemaal kleine haartjes heeft. Zoiets heeft altijd een plusje bij mij, zeker met tegenlicht. Dank je wel voor je woordjes, geniet elke keer weer van jou site, je foto’s en teksten. Groet, Anand.

   Like

 2. Deze wilde rakker heeft ook bij ons in de tuin zijn plekje gevonden. Het is onuitroeibaar en dat probeer ik dan ook niet meer. Ik heb ze ooit wel eens gefotografeerd maar nog niet in eigen tuin. Daar is het misschien nu wel de tijd voor.
  Groet, Dick

  Like

 3. Wild ja! Ze blijven tot in het najaar bloeien. En laag bij de grond. Ik heb nu een klem, dan pluk ik een stuk ervan en probeer dan tot een compositie te komen. Succes met de fotografie. Groet, Anand.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s