Opzij, opzij

Wat is het toch mooi, wanneer het voorjaar zo vroeg komt met veel zon en hele aardige temperaturen. De fotografische kansen buitelen over elkaar heen. Voor mij eerst met bloesems en bosanemoontjes, gevolgt door oranjetipjes. Aan de heikikker denken, daar heb ik dit jaar geeneens tijd voor gehad, zo snel ging het. Plannen worden gesmeed om elk geschikt moment te benutten en ik heb al de nodige kilometers gemaakt. Zowel met de auto als met de benenwagen. In het vooruitzicht zie ik al de icarusblauwtjes, grote geaderde witjes, dambordjes, de margrieten, de libelles. Kan ik tussendoor pauze nemen en ademen?

Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats, we hebben een ongelooflijke haast.

Maar nu even een rustmoment . De foto’s van de oranjetipjes.

4 gedachtes over “Opzij, opzij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s